Margot koja od filma "The Wolf of Wall Street" iz 2013. godine u kom je glumila kraj velikog Leonarda di Capria nije imala neku veću ulogu, sve do role Tonye Harding, američke klizačice koja je tokom 90-ih bila u žiži velikog sportskog skandala. Za ulogu rpoblematične i talentovane klizačice Margot je zaradila nominaciju za nedavno održane Oskare, ali i niz pohvala.

Ova zgodna plavuša koju mnogi smatraju najprivlačnijom ženom na svetu ima i fenomenalan stil, a u poslednje vreme impresionira nas street style izdanjima koji su toliko dobri da Robbie izgleda kao supermodel koji hita ka fitingu.

Najnoviji look glumice slobodno može da je lansira u novu airport kraljicu. Bar na kratko dok Vicky opet ne krene u opsadu.

Naime, Margot smo videli na njujorškom aerodromu u svetlom, iscepanom basic jeansu podvrnutih nogavica, tanjem tamnozelenom džemperu, crnom kaputu s naglašenim ramenima i rokerskim crnim poludubokim čizmicama sa nitnama po štepu. 

Nadogradnja je ipak bila ključna i presudna da se svi na aerodromu okrenu za njom: zeleni ranac, marama oko vrata i crna ruska moti beretka.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/