Šik, kul i casual: Sharon Stone u fantastičnoj kombinaciji za svaki dan

Foto: Profimedia

09. 03. 2018.

Prelepa glumica nagovestila je dolazak proleća u velikom stilu...

Iako je na pragu sedme decenije, zavodljiva glumica Sharon Stone nikad nije izgledala bolje!

Tome sigurno doprinosi činjenica da je već uveliko apsolvirala odevne kombinacije koje joj najbolje pristaju, kao i to da njenom moćnom izgledu sigurno doprinosi samopouzdanje koje je izgradila tokom godina. 

Maestralna u svakom pogledu, glumica je briljirala u jednoj casual opciji prilikom dolaska sa putovanja na aerodrom u Los Anđeles i moramo da konstatujemo da baš kao i njena koleginica Susan Sarandon - Glumica demonstrirala kako i u osmoj deceniji žena može da izgleda KUL, i Sharon sa godinama izgleda sve bolje!

 

 

 

 

Zvezda filma Basic Instinct opredelila se za udobnu kombinaciju idealnu za putovanje - bele farmerice Sharon je uparila svetloplavom končanom rolkom. Jednostavne, ali veoma efektne komade glumica je nadogradila crno-belim Adidas patikama i tašnom na čijim je ručkama vezala šarenu maramu.

Ovaj šik aksesoar celom izgledu dao je notu sportske elegancije, dok je sama Sharon "lenonkama" oker rama dala završnu stilsku reč u smislu da nešto što se smatra "mladalačkim" detaljem ipak originalnije pristaje starijim damama. 

Kratka, neobavezna kosa i osmeh jasno su pokazivali koliko gospođa Stone uživa u životu i da je apsolutno fantastična. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Sharon Stone:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin