Buduća vojvotkinja (titula koja joj sleduje najpre), američka glumica Meghan Markle bliži se sopstvenom venčanju za engleskog princa Harrya, koje je zakazano za 19. maj.

U međuvremenu Meghan je već bila deo nekoliko zvaničnih pojavljivanja u svojstvu predstavnika britanskog monarha, koja će postati njena svakodnevnica nakon udaje za Harrya.

Nedavno je zajedno sa Kate Middleton prisustvovala forumu posvećenom projektima mlađih članova britanske kraljevske porodice kada je uspela da zaseni Kate The Great.  

Samo nekoliko dana nakon tog pojavljivanja, Meghan se pridružila svom vereniku u Birminghamu, odevena u stajling koji dolikuje budućoj royal dami.

Belu rolku All Saints brenda i crne cigaret pantalone Alexandera Wanga, glumica je finiširala modroplavim J.Crew kaputom sa belom paspul ivicom po dužini.

Naravno, nismo ni sumnjali kako je ovaj kaput već uveliko rasprodat što je samo potvrdilo da je Meghan prava naslednica Kate Middleton. Sve što ove dame odenu, rasproda se u rekordnom roku.

Ovaj crno-teget look Meghan je profi finiširala crnim salonkama i teget torbicom Altuzarre.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/