Kako se nosi crni kombinezon?

Pa, objasniće vam neponovljiva i neustrašiva Susan Sarandon. 

Koliko je Susan (71) zaista neodoljiva dama, govori i njeno jučerašnje gostovanje u emisiji BBC RADIO-a u Londonu, povodom promocije dokumentarnog filma Tinseltown. U jednoj opuštenoj varijanti i sa osmehom na licu, glumica je pokazala kako je ulazak u osmu deceniju nije obeshrabrio i kako u 71. godini i ona može da izgleda kul i ležerno. 

Sa nonšalancijom megazvezde koja je uvek bila "čvrsto" na zemlji, hodajući sigurno i hrabro kroz život Susan je održala lekciju stila kako mlađim koleginicama, tako i street style zvezdama demonstrirajući jedan trendi outfit.

Zvezda ostvarenja Thelma & Louise i Dead Man Walking za posetu britanskom radiju opredelila se za opušten, crni kombinezon sa rajsferšlusom. Ležernost komada je osvežila jednostavnim patikama sa pink đonom, dok je kombinaciju finiširala belim oversize mantilom inspirisanim modnom dekadom 80-ih.  

Harizmatična crvenokosa se u beauty sferi opredelila za talasastu kosu, dok je od aksesoara izabrala tek okrugle, retro naočare za sunce kojim je svoj kul faktor podigla na viši nivo.

Na sledećoj strani pogledajte kako je Susan Sarandon izgledala u Londonu: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/