Najnoviji nastavak Tomba Raidera u kome je lepa Alica Vikander zamenila Angelinu Jolie konačno je stigao pred publiku. Kritike kažu da je švedskoj glumici uloga akcione heroine Lare Croft i te kako legla, te da je dostajna zamena autentične Angie koja je lik avanturistkinje Lare Croft prvi put odigrala 2001.

Film uskoro stiže i u naše bioskope, a dok ga ne pogledamo i sami ne ocenimo ove konstatacije, dajemo si za shodno da ocenimo Alicijin stajling. Svetska premijera je održana u Londonu, a na crvenom tepihu Leicester Square-a, mlada glumica se pojavila u društvu supruga Michaela Fassbendera.

Baš kao i na premijeri održanoj pre nekoliko dana, Alicia je i ovaj put zablistala u toaleti koju potpisuje Louis Vuitton. U pitanju je custom made kreacija, duga svilena haljina koja prati liniju tela i koja se isticala prvenstveno zanosnom siluetom i cvetnim dezenom u prirodnim tonovima žute, zelene, crvene, te blagim zlatkastim sjajem.

Poseban detalj koji je privlačio pažnju, svakako su podignute i blago izvejene ramenice, koje su glamuroznu haljinu učinile pomalo ekstravagantnom. Efektnost izreza na prednjem delu haljine mogla se uočiti dok je glumica koračala, jer su tada do izražaja došle sandale zlatne nijanse sa visokim platforama i kaišićima.

Aksesoari (narukvica i minđuše od zlata) su bili svedeni na minimum, ali su ipak dali svoj doprinos upečatljivosti izgleda.

Sve je bilo na svom mestu i taman toliko da izazove upadljiv, ali nikako preteran efekat. Po čemu su Alicijine modne kombinacije i inače poznate.

Ipak, moramo priznati da nam je ova do sada jedna od omiljenih: bez mnogo truda, ali sa mnogo ukusa.

Bravo, Alicia!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/