Glamurozne večernje toalete, koja mahom podrazumvaju raskošne, praktično balske haljine, neizostavni su deo ceremonije Oskara, ali i slavlja nakon oficijalnog dela večeri. Mada se po nepisanom pravilu, zvanice za after party Vanity Faira pojavljuju u novom, nešto ležernijem izdanju, većina i sa novim stajlingom ostaje verna visokom glamuru.

Ako negde možete poneti haljinu koja izgleda baš poput one iz bajke, kakvu ste oduvek želeli, onda je to upravo tokom ove večeri. Kendall se ipak odlučila za nešto ekstravagantniju varijantu, ali u zanimljivom pravcu.

Mala ili možda bolje rečeno: najmanja crna hlajina koju je ponela, pored minimalne dužine, isticala se i izuzetno dubokim i otvorenim deklteom i čipkanim panelima sa strane donje suknje. 

Ono što je ovu haljinu, koju potpisuje pariski brend Redemption, činilo glamuroznom i dostojnom ovakvog svečanog događaja, jesu svakako upečatljivi rukavi, koji su izgledali poput oversized karnera u nizu.

Uz ovako efektan izgled, nije bilo potrebe za naglašavanjem aksesoara.

Duge izvajane noge manekenke odradile su najveći deo posla, a popularna frizura koja podrazumeva ravnu, puštenu izalizanu kosu odlično se ukalapala uz čitavu kombinaciju, ističući samo viseće minđuše sa neutralnim sivim kamenčićima. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/