Instagram beleške: Kako su se za Oskar pripremale Nicole Kidman, Margot Robbie i Emma Stone

foto: Profimedia

06. 03. 2018.

Zavirujemo u apartmane poznatih dama tik pred dodelu. Tamo gde vlada prava pometnja od šminkera, frizera i stilista koji pokušavaju svaku glumicu da učine divom crvenog tepiha.

Najprestižniji filmski događaj godine zahtevan je za veliki broj dama koje žele da briljiraju u stilu kada se pojave na crvenom tepihu. Naravno, većina glumica ima sopstvenog stlistu, šminkera i frizera, one sa kojima sarađuju godinama, te atmosfera tokom priprema za gala večeri poput ove, nije preterano usijana, već je krajnje pozitivna, pa i zabavna.

S druge strane tu su mlađe glumice koje dolaze prvi put na Oskare i oslanjaju se na sopstveni osećaj za lepotu, ali i odeću. Kod njih već sigurno mora da postoji određena trema, određena napetost koja im stvara malu nervozu. 

Ali da se razumemo, nema mnogo potrebe za tenzijom kada izgledate poput jedne Gal Gadot, nosite Dior haljinu (vrlo verovatno samo za vas šivenu), a ulepšavaju vas neki od najuvaženijih šminkera u Holivudu.

U nastavku pogledajte kako je izgledala beauty priprema nekih od trenutno najvećih zvezda u Holivudu, kao i onih koje se svrstavaju među najlepše.

A post shared by Kylee Heath (@kyleeheathhair) on Mar 4, 2018 at 5:01pm PST

A post shared by Mara Roszak (@mararoszak) on Mar 4, 2018 at 5:11pm PST

A post shared by Kate Lee (@kateleemakeup) on Mar 4, 2018 at 11:02pm PST

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin