Glumica Sarah Jessica Parker proslavila se igrajući maestralno lik novinarke Carrie Bradshaw u omiljenoj nam seriji ikad Sex and the City, koja se prikazivala tokom šest sezona, krajem devedestih i početkom dvehiljadite širom sveta.

Fiktivni lik koji je tumačila stalno se bavio ljubavnim problemima, ali je bila i pasionirani poštovalac mode te je u seriji prošetala neke od najboljih komada koje su bile instant želja posedovanja mnogih cura širom sveta. 

Zanimljivo, Sarah je i posle višedecenijskog prestanka emitovanja serije nastavila i u privatnom životu da nosi kombinacije u stilu svog alter-ega.

U skoro svim javnim pojavljivanjima, glumičina opredeljenja su višebojni komadi, naizgled nespojiva garderoba i luksuzni aksesori koji možda ipak govore da i posle višedecenijskog prestanka snimanja serije Sarah Jessica Parker ne izlazi iz lika gospođice Bradshaw. 

U sredu paparaci su je uslikali kako napušta svoj dom odlazi i odlazi na snimanje emisije Late Night With Seth Meyers u modnom riziku koji je ovog puta, sudeći i po stranim medijima ipak doveden u pitanje.  

Cvetnu haljinu, koja "vrišti" od pink, crvene, bele, plave boje je zaokružila ljubičastim sakoom od pliša. Izazito upečatljivi izgled još više je pojačan neon pink soknama i salonkama iz njene kolekcije, kao i braonkasto-metalik Brunello Cucinelli rancem. 

Njena plava, puštena kosa "prošarana" braon pramenovim je lepo osveženje, ali stvara prejak kontrast sa sakoom i jednostavno ni ovaj beauty segment sa celokupnim izgledom, ne funkcioniše. Stilski eklektizam je ostvarila miksom boja i materijala, ali ipak taj šareni spoj ne ostavlja utisak dolaska proleća, već da je ipak preterala u spajanju jarkih boja. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je Sarah Jessica Parker izgledala: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/