Jennifer Lawrence je poznata po šik, damskim i smelim kombinacijama koje lako nosi bez obzira koliko su kompleksni krojevi. Ova mlada dama koja promoviše svoj najnoviji film Red Sparrow, među prvima smelo nagoveštava modne novine koje možemo da očekujemo u narednim sezonama.

Simpatična glumica se tada oslanja na svoju neposrednost i šarm, a to je skoro demonstrirala kada je prisustvovala The Wing događaju u Njujorku. Ni tada u odevnom smislu nije razočarala - naprotiv, oduševila nas je svojim novim pogledom na jednostavnu klasiku koja u njenom izvođenju otvara vrata jedne nove prolećne sezone. 

Oskarovka je blistala u maloj, crnoj mini haljini koju je finiširala oversize blejzerom naglašenih ramena. Celokupan izgled inspirisanje  osamdesetim godinama 20. veka: ravni krojevi + jednake mini dužine haljine i blejzera. 

Lepa Jenn je tako maksimalno istakla svoje savršene noge, a u tome su joj još pomogle Christian Louboutin crne "čupkaste" cipele koje su dale i lejdi notu celom izgledu. 

Zavezane kose u diskretnu punđicu i isticanjem očiju sivom senkom, glumica je delovala opušteno i veoma inspirativno. Zato, sa prvim sunčanim danima iskoristite Lawrence stilsku formulu - blejzer+haljina iste dužine.   

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala simpatična Jennifer Lawrence:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/