Posle jedne malo poduže poslovne, javne pauze, lepa Amal se vratila svojim obavezama - naravno u velikom stilu. 

Na javnoj raspravi održanoj u petak u gradu San Joseu u Kaliforniji povodom događaja Watermark Conference for Women, zgodna crnka koja je osvojila srce glumca George Clooneya, pokazala je i ovaj put da u poslovnoj i modnoj sferi nema konkurenciju. Jednostavno nema!

Britanska advokatica je uspela ponovo da nas šarmira svojim impresivnim poslovnim izdanjem, koji je shodno stilskom i modnom znalcu kakva je Amal, prkosio konzervativnim, dosadnim poslovnim izdanjima koje obično čine pantalone i sako - sinonimi za odevanje pravnika.

Međutim, u modnom dosijeu angažovane advokatice, odevna situacija je skroz drugačija i primer je vrsne elegancije, ženstvenosti i odmerenosti. I zato nas ne iznenađuje što je kao takva inspiracija mnogim zaposlenim ženama širom sveta. 

Za konferenciji, samouverena gospođa Clooney je izabrala usku kreaciju dizajnerke Diane von Furstenberg, geometrijskog "op-art" dezena. Igra žutih i crnih linija, rombova i krugova, dužin malo ispod kolena, kragnica zebra dezena i pojas oko struka predstavljaju smeo spoj retro i modernih elemenata. 

I u beauty sferi, lepa Amal nastavlja vintidž igru i stilski ekesperiment - puštena, blago talasasta kosa po uzoru na stari Holivud ima crvenkasti odsjaj i stvara umereni kontrast sa odevnom kombinacijom, ali i celinu koja je pun pogodak za ovakvu priliku. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je prelepa Amal Clooney izgledala: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/