Već neko vreme u medijima i filmskoj industriji špekuliše se o nasledniku Daniela Craiga koji je ugovorom za još jedan film, na koji je pristao posle iscrpnih pregovora sa producentima koji su žarko želeli da snime 25. nastavak sa njim.

Iako do tog filma imamo da čekamo još skoro pa dve godine - premijera je najavljena za novembar 2019., skoro je pa izvesno da će to biti poslednji Craigov film u ulozi tajnog agenta.

U međuvremenu licitacija je počela. Za sada na kladionicama vode Tom Hardy i James Norton kojima se daju pojednake šanse, odnosno 3 prema 1 na uplatu da će Tom ili James biti naredni 007.

Međutim, jedno novo ime koje se pojavilo prošle nedelje privuklo je našu pažnju.

U pitanju je Cillian Murphy, irski glumac trenutno megazvezda sjajne serije Peaky Blinders u kom glumi odlučnog, hrabrog šefa birmingemske bande pljačkaša i kladioničara Thomasa Shelbya.

Iako Murphy ima oscilacije u kvotama ( od 33/1 do 12/1), mi moramo da priznamo kako je ovom nominacijom Cillian postao naš favorit!



Otkud Irac u ovoj trci?

Pa pored činjenice da je maestralan u ulozi brutalnog, ponekad i svirepog Thomasa kome je porodica na prvom mestu je indikacija da bi sledeći nastavak mogao da režira Danny Boyle, koji je spomenuo Cilliana sa kojim je do sada sarađivao na filmovima  - 28 Days Later i Sunshine, i čije bravure izrazito ceni.

Pogledajte u nastavku top 10 uloga Cilliana Murphya u njegovoj dosadašnjoj karijeri:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/