Posle razvoda od glumca Toma Cruise i slabijih filmskih aganžmana, izgleda da su u životu Katie Holmes mnoge stvari krenule na bolje i to posebno u sferi ljubavi.

Naime, nedavno je potvrđeno da je u vezi sa kolegom Jamiem Foxxom, a par se zvanično pojavio prvi put na jednoj gala večeri povodom Grammy nagrada.

Od tada novi holivudski par neprestalno intrigira javnost, a i kada nisu zajedno, na veoma simpatičan način upućuju jedno na drugo.

To se dogodilo i prošle sedmice kada je zvezda filma Batman Begins uslikana na ulicama Njujorka u opuštenom odevnom izdanju.

Belu duksericu lepa brineta je iskombinovala sa farmericama i braon čizmicama na špic, ultimativnim trendom ove sezone. Međutim, februarsku odevnu draž daje Yves Salomon Army parka sa veštačkim krznom oko kapuljače, kao i zeleni šeširić koji je obezbedio jedan damski šmek celoj kombinciji.

I kao svaka devojka koja se vraća oz šopinga, Kate je u ruci držala kese iz kupovine, ali je oversize naočarima brenda Prive Revaux koje potpisuje njen dečko zaokružila casual odevnu celinu i na jedinstven način odala omaž modi i radu gospodina Foxxa, njene sadašnje ljubavi. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala simpatična Katie Holmes:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/