Na ivici kiča: Reese Witherspoon pogrešnim izborom detalja upropastila dnevnu kombinaciju

Foto: Profimedia

07. 02. 2018.

Jedna od omiljenijih holivudskih plavuša je odstupila od svojih stilskih načela - odmerenost i uglađenost i tako upala u modnu zamku koja je podelila javnost.

Reese Witherspoon se možda ne nalazi na samom vrhu najbolje obučenih holivudskih dama, ali glumica ima izgrađen modni ukus koji najčešće čine jednostavni, damski krojevi i nežnije boje. Igra materijala i dužina joj takođe nije strana, kao i veliko korišćenje pink boje i romantičnih, girly dezena te stil simpatične plavuše većina najviše voli da opiše "ljupkim"! 

Ipak u nizu uspešnih odevnih ostvarenja, među kojima ističemo - Fantastična jednostavnost za Reese Witherspoon, glumica je početkom sedmice u Los Anđelesu prošetala veoma diskutabilno dnevno izdanje koje je naišlo mahom na kritike. 

Oskarovka je izbrala crnu rolku i čipkastu crvenu suknju, dok je ceo outfit finiširala, takođe crnim sakoom. Ne bismo da budemo prestori, ali ovaj spoj teških materijala i prozračne čipke zarad neke vrste biznis izgleda bi možda i uspeo da je glumica umela da celu kombinaciju ne upropasti pogrešnim izborom askesoara. 

Alke, srebrni lanac oko vrata koji vezujemo za geto look, kičasta torba za bizarnim privrskom u obliku jagode, kao i salonke od prevrnute kože koje su izgledale iznošeno i staro, ali i nešto što bi obukla Kate Middlton, jednostavno nisu funkcionisali. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Reese Witherspoon: 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...