Sinoćna svetska premijera "Fifty Shades Freed", poslednjeg dela trilogije o zbunjenoj i stidljivoj studentkinji Anastasiji Steele koju zavodi misteriozni Christian Gray, ženskaroš sklon specifičnim seksualnim igricama, protekla je u znaku glavnih aktera priče, simpatičnih Dakote Johnson i Jamie Dornana.

Dok je Jamie bio super elegantan i opušten u odelu Tod’s-a, mlada glumica je na crvenom tepihu pariske premijere blistala u uzanoj beloj haljini italijanske kuće Prada.

Bilo je nekako za očekivati da će se Dakota pojaviti u beloj kreaciji s obzirom na činjenicu da je njen lik stao pred ludi kamen u venčanici koju u filmu potpisuje Monique Lhuillier.

Za razliku od te filmske venčanice Dakota se na francuskoj premijeri pojavila u beloj šljokičavoj haljini koja je ispratila njenu figuru i podsetila sve na model koji je glumica nosila na Venecijanskom filmskom festivalu pre tri godine.

Dok je italijanska haljina bila crvena i daleko jednostavnija, sinoćna je izgledala vrlo glamurozno sa asimetričnim naborima u predelu stomaka. U sferi lepote brineta nije puno eksperimentisala i držala se proverene klasike u vidu crvenog karmina i niskog repa koji je otkrio njene zanimljive tetovaže u predelu vrata i leđa. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/