Iako je najčešće viđamo na crvenom tepihu u ženstvenim, couture kreacijama, ovog puta shodno prilici, za večernji izlazak Salma Hayek je napravila pravo osveženje uparivši basic komade za koje smo sigurni da svaka dama ima u svom ormaru. 

Na vrlo sveden stilski način zgodna Latina je demonstrirala kako jedna dama može da izgleda luksuzno u potpuno crnoj kombinaciji, ali sa cvetnim akcentima koji daju jedan šik momenat i izdvajaju iz mase!

Zvezda filmova Frida i Chain of Fools je obukla široke pantalone na visoki struk, za koje smo sigurni da će biti apsolutni hit ove godine, ali nisu one bile zvezda ovog stajlinga već kratka kožna jakna sa cvetnim vezenim motivima na rukavima i struku, kod koje su i rajsfešlusi igrali bitan detalj. 

Ono što nas je posebno oduševilo jeste Salmino (51) otkrivanje trika idealnog za niže dame - pantalone na visok struk, uska "sečena" jakna i cipele na štiklu garantovano izdužuju figuru i čine da izgledamo dosta više. 

Za ovu priliku glumica je pustila sjajnu kosu, dok je u sferi šminke usne našminkala ružičastim karminom a obraze osvežila  rumenilom u sličnoj roze nijansi koja joj odlično pristaje uz ten. 


Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/