Večeras će se u Gradu ljubavi održati svetska premijera trećeg i poslednjeg nastavka popularne triologije "Fifty Shades of Grey".

U glavni grad Francuske stigao je i glavni glumački par - Dakota i Jamie, koji su iskoristili slobodno veče da uživaju u pariskim hedonističkim večerima. Dok sa nestrpljenjem iščekujemo da vidimo svečanu toaletu koju je Dakota izabrala za premijeru i crveni tepih, stigli smo da uživamo u njenom romantičnom street style izdanju. 

Ćerka Melanie Griffith i Dona Johnsona pokazala nam je svoju nežniju stranu, opredelivši se za all black izdanje prilagođeno hladnijem vremenu.

Dakota je ponela crne kropovane pantalone i uparila ih sa jednostavnom, tanjom bundicom u istoj boji. Svedenu, ali efektnu varijantu glumica je oplemenila zanimljivim, romantičnim modelom obuće - čizmama na pertlanje i blok štiklu. 

Kompletan look u sferi detalja Dakota je nadogradila Yves Saint Laurent torbicom sa lancima, kao i Cartier satom

U beauty segmentu, 28-godišnja cura je uvela jednu novinu - krajevi kose su svetliji i ombre tretiranje frizure sa šiškama je pun pogodak jer joj otvara lice i omogućuje joj da njena prirodna lepota dođe do izražaja. 

Na sledećoj strani pogledajte kao je izgledala Dakote Johnson:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/