Najnoviji film urađen prema nekom Marvelovom stripu Black Panther već sada ima sjajne ocene iako je premijera održana sinoć u Los Anđelesu.

Na crvenom tepihu prodefilovala je cela ekipa filma na čelu sa Lupitom Nyong’o i njenom koleginicom iz filma Janelle Monae koja je izgledala kao pripadnica neke kraljevske porodice odevena u crnu Christian Siriano haljinu sa belim i plavim puf rukavima. Zlatna kruna i biserna čoker ogrlica u različitim bojama doprineli su tom kraljevskom momentu.

Ipak našu pažnju je više privukla Lupita koja je blistala u custom-made ljubičastoj haljini Atelier Versacea dubokog dekoltea sa zlatnim otvorenom harness korsetom koji je bio tako skrojen da je pokrio samo struk, ramena i vrat lepe glumice.

Sjajna tekstura materijala, sitni plise ali posebno zlatni ukrasni harness koji se caklio zahvaljujući kristalima, draguljima i zlatnom premazu doprineo je da ovo bude jedno od najboljih Lupitinih red carpet izdanja.

U svom stilu tamnoputa glumica je kosu zalizala pri temenu a ostatak stilizovala i pokupila u stojeću uzanu, elegantnu punđu.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/