Dugo su Katie Holmes i glumac Jamie Foxx krili svoju vezu od radoznalih medija, ali u subotu na gali koja je prethodila Grammy nagradama, koja je održana u čast repera Jay Z, situacija se drastično promenila! 

Par je konačno ozvaničio svoju vezu pojavivši se zajedno. Vidno raspoloženi i srećni, Jamie i Katie blistali su i u svojim odevnim kombinacijama - on u klasičnom smokingu sa leptir mašnom, a harizmatična Kate u zavodljivoj haljini.

Zvezda serije Dawson's Creek se opredelila za dugu, kreaciju u boji ljubavi! Crvena, končana haljina, jednostavnog kroja i dugih rukava, istakla je fenomenalnu figuru slatke brineta, a tanke, transparentne vertiklane linije na suptilan način pojačale su njen seksepil. 

Atraktivan odevni izbor glumica je upotpunila svedenim aksesoarima - klač torbicom i sandalama i tako na pravi način objasnila da se elegancija ipak nalazi u svedenim, jednostavnim kreacijama. 

Posebno beauty oduševljenje izazvala je njena vidno kraća kosa koja joj je maksimalno otvorila lice, kao i zavodljivi crveni karmin na usnama. Malo vajba starog Holivuda, crvena haljina i osmeh su joj sigurni smo obezbedili da bude zvezda večeri.

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala zaljubljena Katie Holms. 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/