Pre no što je zablistala na Grammy nagradama, Beyoncé se u društvu Jay-Zija prvo pojavila na pred gala zabavi Clive Davis. Par je pokupio ovacije zahvaljujući usklađenim stajlinzima, čiji je izgled podsetio na legendarni Bonnie & Clyde look iz čuvenog filma.

Ponajviše zahvaljujući somotskom odelu koje je poneo Jay-Z, dok je pevačicina crna kožna beretka upotpunila utisak. Međutim, najveću pažnju izazvala je svakako plišana crna haljina asimetričnog kroja koju je pop diva imala na sebi.

U pitanju je custom made kreacija brenda Azzi & Osta, koja se isticala dugim šlepom, te skulputarlinim delom u predelu pojasa, kao i činjenicom da je leva noga bila u potpunosti otkrivena.

Iako je par imao usklađene outfite, oni ipak nisu bili matchy-matchy - što je stilski poprilično teško izvesti.

Međutim, pravi trik iza njihovog upečatljivog izgleda leži u stavu, nešto što ni sav novac ovog sveta ne može da kupi.

Par sati kasnije na zvaničnoj Grammy ceremoniji, Beyonce se pojavila u još dramatičnijem va va voom izdanju.

Uska koktel haljina (takođe crna i od pliša) krojem je makismalno isticala pevačicinu zanosnu siluetu, a poenta izgleda opet je bila u skulpturalnom modelu, ovoga puta naglašenom visokim šlicevima na obe noge, te prorezima na ramenima.

Naravno, takođe custom made model, ali sa potisom Nicolasa Jebrana.

Još značajniju ulogu u ovom izdanju igrali su efektni aksesoari od kojih su izgledom ponajviše dominirale minđuše i to one custom made sa potpisom Lorraine Schwartz.

U pitanju su 70-karatne dijamantske minđuše od titaniuma, čije je središnji deo bio ukrašen 35-karatnim draguljima.

Outfit je upotpunjen zanimljivim šeširom, mačkastim sunčanim naočarima, te Jimmy Choo sandalama.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/