Najprestižnije muzičke nagrade na američkom tlu obezbedile su moćan crveni tepih na kom su zvanice odlučile da nam mahom predstave glam-goth kreacije! 

U kultnom njujorškom Madison Square Gardenu, nekoliko pevačica na čelu sa Miley Cyrus i Ritom Orom, ali i glumicom Katie Holmes demonstriralo je edgy crna izdanja koja nisu mogla da prođu nezapaženo.

Dok je Katie imala matriks haljinu s potpisom Zaca Posena, Miley se opredelila za elegantan plišani kombinezon Jean Paul Gaultiera.

Daleko provokativnija od njih i dama koja je prilično riskirala bila je engleska pevačica albanskog porekla Rita Ora koja je na crveni tepih Grammy nagrada zakoračila u crnoj kreaciji britanske kuće Ralph & Russo s dubokim šlicem koji je otkrio njene rasne butine.

Ipak, nijedna od tri pomenute nije ocenjena najboljom. Taj epitet zaslužila je Lady Gaga koja se na Grammy nagradama pojavila u raskošnoj i dramatičnoj kreaciji Arminija koja se bazirala na čipkanom kombinezonu zatvorenog dekoleta i moćnom satenskom suknjom sa šlepom.

U domenu nagrada najviše Grammya pokupili su Bruno Mars, Ed Sheeran i Kendrick Lamar. 

Pogledajte u galeriji ko je trijumfovao u domenu mode na Grammy nagradama!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Muzički Oskari održani su sinoć u Njujorku po šezdeseti put.