I najbolji greše: Sienna Miller u najlošijoj kombinaciji do sada

foto: Profimedia

26. 01. 2018.

Britanska glumica već izvesno vreme nosi titulu jedne od najbolje odevnih žena u filmskoj industriji, a posebno visoko se kotira na listi street style zveda. Međutim, izuzetak ipak potvrđuje pravilo.

Na jednom od događaja u Londonu kome su prisustvovale britanske zvezde, lepa Sienna pojavila se u društvu svoje majke koja je inače dobar deo života radila kao lični asistent Davida Bowiea. Iako su glumica i njena majka plenile pažnju svojom pojavom, Sienna nas je prilično iznenadila svojim stilskim izborom.

36-godišnja glumica opredelila se za kreaciju koja dolazi iz prolećne kolekcije modne kuće Louis Vuitton.

Naime, model ove haljine je sam po sebi izazovan i stilski prilično mix and match.

Gornji dekonstruisani deo koji na interesantan način ističe dekolte i ramena, sačinjen je od šljokica i kao zasebna celina izuteno efektan. Međutim, nastavak haljine (njen donji deo), iskrojen je tako da ne prati liniju tela, već ravno pada poput spavaćice, a utisku spavaćice dodatno doprinosi i satenski materijal.

Na kraju su tu i rese na samom porubu, koje dodatno povećavaju utisak stilske zbrke na ovom zaista odvažnom modelu.

Čitavo izdanje glumica je zaokružila srebrnim sandalama na blok štiklu, koje uz ovu zbunjujuću haljinu ostavaljaju utisak nekakvog vintage 70's modela, koji je eventualno pozajmila upravo iz cipelarnika svoje majke.

A post shared by Check The Tag (@check_the_tag) on Jan 25, 2018 at 5:06pm PST

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin