Kada se pojavila u prvim redovima na prestižnoj reviji italijanskog brenda, simpatična Kate Hudson na trenutak nas je podsetila na čuvenu Twiggy, manekenku specifičnog izgleda i kratke kose koja je obeležila šezdesete! 

U duhu ove modne ere, zvezda filmova Bride Wars i Something Borrowed se opredelila za jednu klasičnu varijantu male, crne haljine, ali sa dramatičnim detaljem koji je suština ovog nezaboravnog izgleda.

Haljina je sečena u struku, dok je srcoliki gornji deo na bretele, a dužini je nešto između mini i midi. Preko dekoltea slobodno pada beli segment haljine koji igra ulogu "apstraktne" kragne. Opredelivši se za tufnaste hulahopke i satenske platforme, Kate je još više potencirala šezdesete u ovoj kombinaciji. 

Na fotografiji koju je Kate podelila na svom Instagram profilu, mogli smo da vidimo i maestralnu Valentino jaknu u pop art stilu kojom je finiširala izgled - oveszide IT komad za hladno vreme krasio je crno-beli apstraktni print i logo ove modne kuće. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Kate Hudson na reviji brenda Valentino. 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/