Manifestacija koja tradicionalno nagoveštava potencijalne dobitnike Oskara, protekla je i u znaku crvenog tepiha na kom su neke dame briljirale, a neke potpuno razočarale pogrešnim i pomalo bizarnim izdanjima. 

Halle Berry, Margot Robbie i Nicole Kidman su bile apsolutne modne pobednice (Tri dame koje su briljirale na SAG nagradama), demonstrirajući veličanstveni glamur.

Ipak, postoje dive koje su nas veoma razočarale, a dama koja se našla kao prva na listi je Kate Hudson. 

Glumica je izabrala dugu haljinu koju potpisuje majstor romantičnih kreacija Valentino, ali njeno izdanje je bilo zapravo bilo veoma konfuzno, preterano i kičasto. Svila, čipka, roze boja, karneri, srca, mašna oko struka - mnogo je! Izazvala je lavinu negativnih komentara od tih da izgleda veoma neozbiljno, pa do toga da je vizualizacija lika Little Bo-Peep iz engleske poezije poznate po sličnom odevanju. 

U galeriji pogledajte koje su to još dame razočarale svojim modnim izborima. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Na jučerašnjoj dodeli SAG nagrada u Los Anđelesu neke zvezde su preuzele modni rizik, igrale na kartu da budu smelije i drugačije i tako otišle u kompletni odevni promašaj.