Moderna princeza u kaputu Stelle McCartney: Meghan Markle nastavila s nizom otmenih izdanja

Foto: Profimedia

19. 01. 2018.

Treća zvanična pojava i harizmatična Meghan opet demonstrira eleganciju kakvu do sada nismo videli!

Iako je do kraljevskog venčanja godine ostalo još prilično (19. maj) Meghan Markle i princ Harry uveliko su u zvaničnim pripremama i dužnostima, shodno protokolima koji su predviđeni pre svadbe. 

Princ Harry i njegova verenica Meghan Markle juče su tako posetili glavni grad Velsa i to u velikom stilu! Šarmantan princ je izgledao gospodski ali i ležerno u teget izdanju sa belom košuljom i kobalt džemperu, dok je simpatična, prirodna i spontana Meghan privlačila poglede okupljenih jednostavnom, mladalačkom outfitu pokazavši svima da je Kate prošlost a ona nova ikona stila u krugu kraljevske porodice.

Jednostavno i mladalački, američka glumica se opredelila za uske crne farmerice i elegentan kaput sa stilizovanom mašnom koji potpisuje Stella McCartney. Otmeno izdanje Markle je upotpunila šik detaljima - čizmicama na blok štiklu od pliša i zelenom tašnom sa pečatom modne kuće DeMellier. 

Magija elegancije krila se i ispod kaputa, kada je crnka prilikom posete jednom zamku u Kardifu skinula kaputić! U prvi plan je izbila zimska karo bluza koja je vratila u fokus čamac izrez, ali u skroz drugom ruhu.

Na sledećoj strani pogledajte kako je Meghan Markle izgledala kada je skinula kaput:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...