Zajedno sa svojim dečkom Alexom Rodrigezom i prijateljima, slavna pevačica bi možda provela jedno mirno popodne na ručku u Majamiju, ali zbog njenog outfita od trenutka kada se pojavila paparaci im nisu dali mira! 

Za sunčani ponedeljak, J.Lo je izabrala uske farmerice dubokog struka, crno-belu, karo košulju i salonke na vrtoglavo visoke štikle. Celo izdanje diva je pojačala aksesaorima kao što su alke, statement prstenje i jednostavna bela torba. Izgled je finiširala puštenom kosom i oversize retro naočarima belog okvira, koji su joj dale dozu glamura i pojačale izgled dive. 

Ali, glavna meta ovog puta nije bila njena savršena opuštena odevna kombinacija spremna za kopiranje!

U fokusu su bile preuske farmerice koje su preterano naglasile njene obline, posebno zadnjicu. Ne bismo da zvučimo prestrogo, ali 48-godišnja pevačica zbog lošeg izbora farmerica ostavila je skroz pogrešan utisak, izgledajući degutantno i vulgarno, a ne zavodljivo i seksi što je pretpostavljamo bio cilj. 

Iako ima telo to die for, brineta je sa ovim skinny jeansom dubokog struka, napravila katastrofalnu stilsku grešku i potvrdila da ovaj model farmerica nije prikladan za niže dame sa naglašenim oblinama. Sigurni smo, da je izvukla, umesto što je upasala košulju, celokupna online diskusija koja je zapalila internet na račun njenog odevnog izbora ne bi imala negativnu konotacija, već bi zapravo bila primer savršene ležerne kombinacije.  

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Jennifer Lopez: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/