Simpatična Letizia u braku sa španskim kraljem Felipeom VI je od 2004. godine i od samog početka nije igrala po kraljevskim modnim pravilima - konzervativne izglede je prepustila drugim damama plave krvi, dok je za sebe rezervisala prefinjene, moderne i vrlo šik kombinacije.  

Na dodeli nagrada udruženja Victims of terrorism foundation u Madridu u ponedeljak, došla je u pratnji supruga. Možda i najšarmantniji kraljevski par Evrope, briljirao je u stilskom jedinstvu - on u perfektno skrojenom sivom odelu diskretnog karo tkanja, a lepa Letizia u zanimljivoj mini haljini koju potisuje kreatorka Carolina Herrera. 

Shodno prilici kraljica se opredelila za klasičniji, ali trendi izgled, sa malim detaljima koji su ga ipak učinili modernim i idealnim za stilizovano zimsko izdanje. 

Siva mini haljina, dugih rukava ima dva elementa koja su nam privukla pažnju - zanimljive cvetne aplikacije koje se pružaju vertikalno s leve i desne strane haljine i zanimljivu podsuknju, prefinjeni momenat beličaste boje koji je virio ispod haljine. Elegantan pristup njenoj kombinaciji su obezbedile crne, svilene čarape, kao i jednostavne salonke koje zaokružile jedan classy look.   

I u domenu šminkanja nije bilo pretencioznih poteza - neupadljiva šminka i puštena kosa, jedna beauty sigurica koja u njenom slučaju uvek uspeva. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/