Početak vikenda za porodicu Hadid je protekao u proslavi Yolandinog rođendana, majke poznatih modela Gigi i Belle. Tom prilikom, obe ćerke su prisustvovale slavlju u Njujorku, a veoma inspirativno odevno izdanje priredila je Gigi. 

Umesto haljine ili nekog party izdanja, poznata plavuša izabrala je malo formalniju kombinaciju koju možete slobodno da iznesete u sopstvenoj režiji za posao. 

Uspešna manekenka izabrala je pantalone sa pojasem na visoki struk i crne dublje čizmice malo iznad članaka koje se vezuju. Međutim, posebnu draž i šik element ovaj poslovnoj kombinaciji daje svilena Tory Burch košulja: desna strana je na crno-bele štraftice, dok levu krase raznobojni leptirići. 

Za razliku od konzervativnih poslovnih izgleda koji podrazumevaju klasične krojeve pantalona i sakoa, ovako možemo da zamislimo uspešnu mladu damu koja odlično radi svoj posao u nekoj firmi, ali koja ima i razvijen smisao za modu. 

Pošto Gigi ipak ide na žurku, lepotica je unela i malo party glam detalja sa četvrtastom torbicom, puštenom kosom, kao i svetlucavom šminkom pomoću koje je maksimalno istakla oči. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/