Već duže vreme, zbog njenih fizičkih sposobnosti, glumačkih izazova koje rado prihvata, ali i lepote strani mediji Gal Gadot često upoređuju sa glumicom Angelinom Jolie. Iako je izraelska lepotica u samu orbitu sedme umetnosti krenula filmom (Wonder Women) koji po tematici bi mogao da bude sličan Tomb Raideru koji je Angelinu proslavio, nama fizički lepa Gal više liči na Ashley Judd. 

Po pitanju stila i mode, ove dve dame tek nemaju sličnost - dok Angie bira najčešće crne, zatvorene kreacije, njena mlađa koleginica spremnija je da eksperimentiše. Tako je bilo i na dodeli nagrada National Board of Review Awards Gala u Njujorku,  gde se Gal pojavila u seksi haljini koja doslovno oduzima dah! 

Već na prvom pogledu, jasno je da je kreacija inspirisana kostimom Čudesne žene, Amazonkama i odvažnim, hrabrim ženama, a u Galinom izvođenju naglašena je i nota seksepila koja je dominirala celim  izgledom. 

Asimetrična plava kreacija na jedno rame ima prorez u predelu stomaka, taman da zagolica maštu. Donji deo čini jednostavna duga suknja koja lagano pada sa naglašenim šlicem na levoj strani bukvalno do visine kuka. 

Zanimljiv spoj geometrijskog kroja i trendi sandala na štiklu sa tankim kaišima oko članaka u kombinaciji sa dijamanskim minđušama i prstenom su bili pun pogodak i demonstracija pobede jednostavnih, ali efektnih komada. 

U beauty sferi gospođica Gadot je bila više nego brilijantna - puštena lob kosa, svedena šminka i blagi naglasak na smokie eye su jedine, ali u njenom slučaju sasvim dovoljne intervencije. 

Na sledećoj srtani pogledajte kako je izgledala Gal Gadot u plavoj haljini. 

PageBreak

Inače, izraelska lepotica je zahvaljujući angažmanima u filmovima "Wonder Woman" i "Justice League", dospela je na vrh Forbesove liste najplaćenijih glumica u 2017. godini. Atraktivna Gadot je ulogom čudesne žene filmovima u kojima je glumila donela zaradu od 1,4 milijarde dolara. Izraelka je takođe treća najplaćenija glumica po ulozi, prema najnovijem izveštaju Forbesa.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/