J.Lo je godinama verna ovom modelu i nosi ga praktično u svim prilikama, od dnevnih do večernjih varijanti, i tek ga povremeno zameni popularnim boyfriend jeansom.

Što je ujedno razlog zbog koga je svoje fanove iznenadila novim modnim odabirom.

Za izlazak dečkom Alexom Rodriguezom, odabrala je široke, blago plisirane farmerice visokog struka, koje potpisuje Brunello Cucinelli.

Pomalo glomazan model u prvi mah izgleda poput duge jeans-suknje, ali ukoliko se obrati pažnja, naročito prilkom kretanja, postaje jasno da se zapravo radi o farmericama.

S obzirom na to da je ovaj model skrojen od velike količine materijala, te da su nogavice poprilično duge i široke, nije baš najzgodniji za sve prilike, niti za svaku građu.

Međutim, Jennifer ih je mudro kombinovala sa Giuseppe Zanotti sandalama na visoku potpeticu i to, moramo dodati - izuzetno visoku potpeticu.

Ostatak izgleda zaokružila je prugastim džemperom koji takođe dolazi iz modne kuće Brunello Cucinelli, te i tašnom modne kuće Hermes.

Izvor: Zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/