Svetske zvezde ga koriste svakodnevno, a mudrim objavama svojih privatnih fotografija kupuju vernost svojih zagriženih fanova.  Koje su fotke dobile najviše lajkova u ovoj godini, čime su to zaslužile i ko ih je objavio proverite u nastavku….

1. Američka muzičarka Beyonce ponovno se pronašla na vrhu liste najboljih. Fotografija na kojoj pozira u donjem vešu dok rukom prikriva trudnički stomak dobila je 11.208,138 lajkova. Ona je tako zvanično objavila da je u drugom stanju, da čekaju blizance koji danas imaju devet meseci, a dobila ih je u devetogodišnjem braku sa muzičkim mogulom Jay Zijem.

2. Portugalski fudbalski reprezentativac i napadač Real Madrida, Cristiano Ronaldo, na svom Instagram profilu se pohvalio fotkom iz bolnice s tada upravo rođenom ćerkom Alanom Martinom. Curicu je dobio sa svojom deset godina mlađom devojkom Đorđinom, a najboljem fudbaleru na svetu je ovo četvrto dete. Ova objava ima 11.155,176 lajkova, a nastala je pre samo mesec dana.

3. Američka pevačica i glumica Selena Gomez, ovog leta je morala da se podvrgne transplantaciji bubrega, a donor je bila njena dobra prijateljica koja joj je nesebično pomogla onda kada joj je to najviše bilo potrebno. Svestrana 25 – godišnjakinja je na svoj Instagram profil stavila dirljivu objavu prizora iz bolnice popraćenu velikom zahvalom prijateljici koja joj je tako, bukvalno, spasila život. Fotografija ima 10.410,240 lajkova i time je treća po redu objava s najviše lajkova u 2017. godini.

izvor: cover.style.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/