Britanska kraljevska porodica tradicionalno svaki Božić odlazi na misu, a ove godine svi zajedno su se uputili crkvi u engleskom gradu King’s Lynn. Praznično okupljanje jedne od najpoznatijih kraljevskih porodica na svetu sada je još više bilo u centru pažnje, zbog prvog pojavljivanja verenice princa Harrya na jednom ovakvom zajedničkom okupljanju porodice.  

Naravno, nas je zanimao modni momenat u kom je Meghan potpuno zasenila vojvotkinju od Kembridža.

Vidno raspoložena američka glumica se opredelila za jedan klasičan komad sa stilskim tvistom: bež kaput na vezivanje "A" kroja, naglašenih revera koji su dali ekstravagantnu notu ovom fantastičnom komadu.

I u domenu aksesoara, buduća supruga princa Harrija je briljirala - braon čizme od prevrnute kože Meghan je uparila sa rukavicama u istoj boji, a okrugla torba u istoj nijansi kao čizme bila je stilska podrška celoj kombinaciji.  

Međutim, braon šešir-beretk  sa spiralnim ukrasom na desnoj strani definitivno je bio zvezda Maghaninog savršenog outfita! Ne smemo da zapostavimoo ni beauty koji je ispratio celo izdanje: puštena crna kosa bila je stilizovana na jednu stranu, dok su blaga šminka braonkastih tonova i predivan osmeh istakli njenu prirodu lepotu. 

Za razliku od nje, Kate je ostala verna konzervativnijem izgledu te je karo kaput  upotpunila šubarom širokog oboda.

Ovako dosadan momenat koji više pristaje kraljici Elizabeth, učinio je da supruga princa Williama ostane potpuno u senci buduće princeze koja je demonstrirala kako jedna mlada kraljevska dama treba da se odeva.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/