Verenička haljina za čiju izradu je trebalo 3 hiljade sati: Meghan Markle u velinčanstvenoj Ralph & Russo kreaciji od 56.000 funti!

Foto: Profimedia

22. 12. 2017.

Juče je foto-vest dana širom planete bila serija prvih zvaničnih fotografija novog kraljevskkog para.

Slike su nastale ispred Frogmore kuće, privatne kraljevske rezidencije dvorca Vindzor gde će 19. maja sledeće godine biti održano kraljevsko venčanje na kom će princ Harry i Merghan Markle zavetovati se na večnu ljubav! 

Na vereničkim fotografijama koje je uslikao proslavljeni modni fotograf Alexi Lubomirski i koje su postavljena na zvaničnom Instagram profilu Kensington palate, princ Harry i glumica Meghan Markle su naravno, izazvali veliku pažnju - on u plavom klasičnom odelu, a ona u veličanstvenoj haljini koja nagoveštava njenu ulogu buduće princeze...

Budući mlada je blistala u luksuznoj couture kreaciji britanskog brenda Ralph & Russo, a za ručno rađenu haljinu izdvojeno je 56 hiljada funti i povodom toga  je izdato zvanično saopštenje iz Kensington palate: haljina je kupljena u privatnoj režiji! 

Mnogi modni analitičari nisu očekivali da će buduća mlada izabrati komad koji potiče iz kolekcije jesen/zima 2016, sa dramatičnim, ali i smelim modnim tvistom. Ipak, svi joj upućuju veliki aplauz zbog smelog i hrabrog stilskog poteza i sa nestrpljenjem očekuju kako će izgledati na venčanju i da li će i tom prilikom odstupiti od tradicije. 

Naime, neobična couture kreacija britanskog dua sastoji se iz dva sagmenta - gornjeg, prozirnog dela na kome su prišivene zlatne aplikacije u vidu diskretnih grančica sa laticama i duge suknje u kombinaciji tila i svile sa malim, naizmeničnim karnerima.  

Za ovu ekstravagantnu haljinu bilo je potrebno više od 3 hiljade sati za izradu. Meghan se u beauty sferi opredelila za puštenu i blago uvijenu kosu, nenametljiv make-up i predivan osmeh koji jasno govori o tome koliko je zaljubljena u riđokosog princa.  

Na sledećoj strani pogledajte zvanične fotografije: 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin