Kaia Gerber: Sve što ste želeli da znate o ćerki Cindy Crawford

Foto: Profimedia

21. 12. 2017.

Ako je ova godina, bar u sferi modelinga prošla u nečijem znaku, onda je to definitivno bila godina debitantkinje - Kaije Gerber!

Ćerka proslavljene lepotice Cindy Crawford i uspešnog preduzetnika Rande Gerbera uspela je ove godine da bude glavna vest na svim modnim, lifestyle portalima.

Ova mlada dama (tek joj je 16!) poznata po neverovatnoj sličnosti sa Cindy koja je vladala pistama na početku devedesetih sa Naomi, Lindom, Claudijom i Christy uspela je da u toku godinu dana obeleži revije skoro svih luksuznih modnih kuća. Bez nje su bile nezamislive nedelje mode u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu gde je lepa Kaia otvarala i bila glavno lice revija Chanel, Saint Laurent, Fendi, Marc Jacobs,, Burberrya i dr. 

Iako je veliki profesionalac, u biti slatka šesnaestogošnjakinja je samo obična mlada devojka koja u slobodno vreme radi ono što tinejdžeri najviše vole - provodi vreme sa društvom, šeruje fotografije na društvenim mrežama, uživa u slatkišima, provodi se, večera sa porodicom...

ELLE vam u nastavku donosi 10 činjenica iz života trenutno najaktuelanije modeling dame:  

1.  Rođena za slavu

Kada je imala samo 10 godina, njen prvi modni "izlet" bila je revija za dečiju liniju italijanskog brenda Versace. Kreativna direktorka luksuzne modne kuće Donatella Versace  još tada je izjavila kako Kaiu kao i njenu majku, veoma voli kamera i da je bilo uživanje gledati devojčicu kako ide maminim stopama. 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Sep 24, 2017 at 3:13am PDT

2. Zaštitno lice Alexandera Wanga

Kaia je otvorila #WANGSQUAD reviju Alexandera Wanga na NYFW, i to kada je imala samo 15. godina! 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Feb 8, 2016 at 7:22am PST

3. Stariji brat isto je u modeling vodama 

Njen brat Presley (18) takođe je uspešan u svetu modela i zajedno sa sestrom radio je revije Ralph Laurena, Zadie i Burberry. 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Oct 24, 2017 at 4:31pm PDT

4. Štreberka

Za sebe lepa brineta kaže da je štreber i da slobodno vreme koristi da uradi zaostale domaće zadatke: "Nekad je veoma teško, zato što imam da radim dosta različitih stvari. Idem svaki dan u školu i to mi je prioritet."

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Feb 26, 2017 at 12:31pm PST

5. Obožava alajnere

Posle šminkanja za make-up kampanju Marca Jacobsa, manekenka je počela da eksperimentiše sa alajnerima u boji: "Počela sam da koristim mat alajnere koji su idealni ako su vam oči kestenjaste boje."

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Nov 24, 2017 at 7:43am PST

Na sledećoj strani pročitajte još zanimljivosti o Kaia Gerber: 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin