Ovoga puta prisetila se 30 godina stare naslovnice za italijansku verziju časopisa Elle, na kojoj naravno izgleda magnetski privlačno, ali većina ljudi u komentarima ispod slike složila se da i danas sa 53 godine izgleda podjednako privlačno kao i tada. 

Otkako se proslavila poznata je po prodornom pogledu, oblinama i crnoj kosi. Imidž nikad nije mnogo menjala. Tvrdi da se nikada nije podvrgnula estetskim korekcijama, a na izgledu joj zavide i značajno mlađe kolegice.

Njeni odgovori na pitanja kako održava svoju lepotu uvek su prilično drugačiji od ostalih poznatih žena.

"Ne zamaram se svojim izgledom. Mislim da mršavo nije isto što i prelepo. Ja sam žena i imam obline. Pritom, prelenja sam, nikada ne idem u teretanu. Obožavam čokoladu i testeninu i često sa drugaricama idem u restorane. Nisam opsednuta mršavošću", jedna je od njenih čuvenih izjava na temu izgleda.

Monica je sa 50 godina glumila jednu od čuvenih devojaka Jamesa Bonda, što ju je učinilo najstarijom glumicom kojoj je pripala ta uloga, ali dovoljno govori to što kako ona kaže, godine joj nikad nisu predstavljale problem.

Izvor: Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/