Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice Bella Hadid u utorak veče je u krajnje netipičnom outfitu za večernji izlazak, demonstrirala kako izgleda kalifornijski modni uticaj na ulicama Njujorka. 

Verovatno su mnogi modni kritičari kolutali očima kada su je ugledali na fotografijama prilikom odlaska na večeru u popularni njujorški restoran Zuma, jer je prelepa brineta još jednom napravila stilski "miks" koji je dospeo u centar pažnje skoro svih svetskih online medija.

Iako je igrala na granici dobrog ukusa, njena stilska smelost je i ovog puta bila za svaku pohvalu. 

Mlađa sestra Gigi Hadid se opredelila za farmerice dubokog struka i belu korpovanu majicu koja je otkrila seksi stomak, dok je "V" izrez naglasio njene grudi. Outfit je inspirisan hip-hop kulturom, a tome u prilog je išla sportska završnica manifestovana kroz crvenu, oversize bomberku kineske kuće Chrisou by Dan i duboke kabaste patike.

I taman kada pomislimo da je sve u najboljem "sportskom" redu, zasija elegantna srebrna Birkin torba, za koju bismo pomislili da joj nikako nije tu mesto. Mađutim, pošto smo već viđali slična izdanja poznate menekenke -  Bella Hadid demonstrirala kako da nosite trenerku na šik način, primetili smo da kod nje postoji stilski evolucija i zato možemo da kažemo da je Bella zapravo dokazala da je kraljica sofisticiranog sportskog stila. 

I zato joj ipak upućujemo jedno veliko BRAVO!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/