Prilikom posete događaju Cosmo's 100 Most Powerful Women, početkom sedmice Katie Holmes je ulice Njujorka pretvorila u modnu pistu zahvaljujući svom beskprekornom izgledu koji je u svakom segmentu bio savršen.

Iako važi za damu koja u modnom domenu igra na siguricu, Katie je pravi primer žene koja nam pokazuje kako da uz pomoć jednostavne garderobe koju imamo u ormaru od sebe napravimo stilsku zvezdu. 

Naime, crne pantalone, lepa brineta nije iskombinovala s klasičnom majicom ili džemperom, kao šo bismo očekivali, već je izabrala kožni komad zanimljivog "V" izreza i tako je dobila "bajkerski" šmek, malo grublji, ali u njenom izvođenju ipak ženstven.  

Bivša žena Toma Cruisea ogrnula se camel kaputom za sva vremena i tako modifikovala na jedan sofisticiran način all-American stil po kome je veoma poznata. 

Klasičan stajling zvezda serije Dawson's Creek nadogradila je crnim salonkama koje su dodatno izdužile njenu figuru, dok je poseban detalj bila bordo tašna koja se "utopila" u eleganti outfit spreman za kopiranje. 

I dalje u beauty sferi Katie ostaje veoma nenametljiva koristeći prirodne tonove šminke i zalizanu kosu koja joj tako dobro stoji! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/