Marilyn Monroe je kao mlada mucala, ali je do šesnaeste godine sama naučila kako da prevaziđe ovu manu!

George Clooney važi za jednog od najbolje plaćenih glumaca i pravi zavodnik među ženskim svetom, ali da li ste znali da poznati glumac često spava u ormanu, jer su spavaće sobe u njegovoj kući previše osvetljene.

Nicolas Cage poseduje vlastitu grandioznu grobnicu u obliku piramide koja je visoka tri metra i nalazi se u Nju Orleansu.

Lindsey Lohan obožava legendarnu Marilyn Monroe. Luda je za svim njenim filmovima i često dosadu krati gledajući njene fotografije. Pored toga, alergična je na borovnice i kada je u ljubavnoj vezi oseća se kao muškarac.

Taylor Lautner, zvezda "Twilight" sage, bio je juniorski svetski prvak u karateu nekoliko godina za redom.

Brad Pitt je pre nego što se proslavio radio kao nosač, vozač i kostimirana maskota u restoranu "Ludo pile".

Kontroverzna pevačica Keisha, zapravo ima IQ genija, 140. Ne čudi nas što su njeni nastupi i ponašanje u javnosti na granici ludosti i genijalnosti.

Jennifer Lopez ne ispira sapunicu nakon kupanja kako bi joj koža ostala glatka i meka. Pored toga svaka njena kuća je opremljena belim nameštajem i belim ružama.

Pravo ime Katy Perry je Kate Hudson. Zbog toga je odmah promenila ime kako bi privukla pažnju u svetu poznatih, jer njeno prvobitno ime već postoji pod holivudskim nebom. Takođe, ima ogromnu tremu pred nastupe koju umiruje pilulama za smirenje i alkoholom.

Pre nego što je postala poznata Lady Gaga je bila striptizeta po noćnim klubovima u Njujorku. Bez obzira što je iz bogate porodice, želela je da se oproba i u ulozi zavodljive plesačice.

Justin Timberlake je kao 10-godišnjak pobedio na izboru lepote, i tako je postao prvi dečko koji je osvojio titulu "America's Universal Charm".

Nicole Scherzinger je u tinejdžerskom dobu i u periodukada je postojala grupa „Pussycat Dolls“ održavala liniju tako što hranu koju pojede, odmah ispovraća. Ruke su joj zbog toga bile često u ranama koje je vešto prikrivala. Kasnije je obolela od bulumije.

Planetarni hit "Umberella" koji je proslavio jednu od najvećih zvezda današnjice Rihannu, napisan je za Britney Spears koja ga je odbila. 

izvor: Srbija danas

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/