Nesvakidašnja prostorna instalacija Prada Double Club Miami, koju je projektovao nemački umetnik Carsten Holler, pretvorena je u noćni klub. Svečano otvaranje obeležilo je nekoliko slavnih zvanica, među kojima je najveću pažnju privukla brazilska lepotica.

Lima (36) koja je pre nekoliko nedelja zaludela masu na reviji Victoria's secret-a izgledala je više nego očaravajuće na otvaranju kluba koji je podržan od strane fondacije Prada Fondazione. Zanosna crnka kojoj godine i nova ljubav ( u vezi sa turskim piscem Metin Hara) prilično prijaju uspela je u svom stilu da zaseni sve ostale goste.

U stilu grčkih boginja, Adriana Lima je izabrala elegantnu asimetričnu haljinu na jedno rame, dok je naglašeni šlic istakao njen glavni atribut - savršene noge. Duga, jednostavna ali tako efektna kreacija upotunjena je luksuznim nakitom - narukvicom i minđušama, dok je završnica pripala belim sandalama na štiklu koje su savršeno zaokružile elegantnu celinu. 

Lepotica u belom blistala je i zbog savršenog blago preplanulog tena, a glamurozni efekat je ostvaren i puštenom kosom, alajnerom na očima i crvenim ružem koji je istakao njen seksepil do maksimuma. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/