Napuštajući aerodrom u Los Anđelesu u ponedeljak uveče, Rosie Huntington-Whiteley demonstrirala je kako možete da izgledate samouvereno, izabravši kombinaciju koja je odavala utisak otmene ležernosti prilagođene za daleka putovanja. 

Opušten i kul stajling činili su basic elementi kao što su bela majica Jamesa Perse i kropovoane farmerice koje su oplemenjeni IT komadima - čokerom Anite Ko i crnom Saint Laurent oversize torbom. Ipak, za njeno efektno izdanje zaslužan je veličanstveni beličasti kaput Isabel Marant koji je stilizovan tankim crnim kaišem od meke kože.

Prava modna završnica u stilu prave dive!

Tako da ukoliko izbegavate da kupite belu jaknu ili svetlu bundicu ove zime, sigurni smo da je Rosie uspela da vas razuveri ili bar navede da date šansu nekom zimskom komadu u ovoj boji. 

Glumica je nastavila sa stilskom doslednošću i finiširala kombinaciju - čizmama cvetnog printa Christiana Louboutina i fantastičnim naočarama koje su joj obezbedile maksimalnu sigurnost da aerodromom "prostruji" kao po modnoj pisti.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/