U čuenoj Silikonskoj dolini u San Francisku sinoć je održana dodela nagrada Breakthrough Prize koja se još popularno naziva i "Oskarima nauke". Na dodeli su odana priznanja osobama sa najvećim ovogodišnjim dostignućima na području fizike, društvenih nauka i matematike.

Ova prestižna nagrada se dodeljuje od 2013. godine, a njeni sponzori su Mark Zuckerberg, Sergey Brin, Priscilla Chan, Pony Ma, Yuri i Julia Milner te Anne Wojcicki.

Među najpoznatijim prezenterima na ovogodišnjoj dodeli bili su Ashton Kutcher i Mila Kunis, koji su izgledali prilično zaljubljeno i nežno dok su pozirali pred okupljenim fotografima i novinarima. Lepa 34-godišnja glumica očekivano je zasenila svog pet godina starijeg supruga.

Mila se pred fotografima pojavila u vrlo elegantnom, damskom izdanju. Raskošnu puf suknju Dolce & Gabbane sa cvetnim printom lepa glumica je iskombinovala sa transparentnim crnim korsetnim topom iste modne kuće, te sa vrtoglavo visokim potpeticama tankih kaišića, koje potpisuje brend Stuart Weitzman.

Zanosna glumica ovom prilikom demonstrirala nam je kako se pametno kombinuju senzualni odevni komadi poput ovog transparetnog topa i ženstvene suknje.

Naime, poznate dame često uz takve komade odaberu i provokativniji donji deo pa je završni look pomalo neukusan, ali Mila je to vešto izbegla izborom damske suknje retro kroja i upečatljivog printa, te na ovaj način postigla efekat čiste elegancije.

Izvor: Zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/