Znamo je kao princezu boho stila, ali u poslednje vreme Sienna Miller odložila je romantične haljine i prigrlila zanimljiv trend koji je idealan za hladno vreme. 

Inspirisana kostimima koje je nosila Diane Keaton u kultnom filmu Annie Hall, Sienna je odlučila da široke tvid pantalone, oversize kaput i ravne cipele - vrlo masculine komade prošeta u svom ladylike maniru. 

Naime, crnu usku majicu glumica je uparila sa kropovanim karo pantalonama na visoki struk. Kombinaciju je finiširala kaputem u svetlobraon boji sa dvorednim kopčanjem, dok je u ruci držala efektnu crnu torbu. 

Ipak, najzanimljiviji deo pripao je obući - megapopularnim Gucci mokasinama koje Sienna obožava da nosi, i koje je profi stilizovala uz deblje vunene čarape koje su slobodno virile iz loaferica! Definitivno jedan punkerski modni potez koji nam je bio posebno interesantan i koji je u prvi plan istakao njeno stilsko eksperimentisanje! Zato stalno učimo od britanske IT devojke. 

Opušteno izdanje propratila je puštena, u talasima i po malo čupava kosa, kao i minimalna šminka koja je sasvim dovoljna i ležerna beauty intervencija. 

I iako je izabrala grublju, masculine garderobu za Siennu ipak važi pravilo - jednom lejdi, uvek lejdi. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/