Da se čak i najboljima potkrade stilska greška pokazuje najnoviji street style outfit Jennifer Lopez. Naime, muzička diva se prošetala njujorškim ulicama odevena u trendi komade od glave do pete, ali neprikladan izbor čizmica bacio je kompletan stajling u drugi plan…

Latino diva trenutno snima svoj novi film Second Act u kom glumi rame uz rame sa svojom najboljom prijateljicom, glumicom Leah Remini. Pauze od napornih snimanja 48- godišnja pevačica provodi u društvu svog markantnog dečka Alexa Rodrigeza s kojim se uputila u omiljenu žensku aktivnost - šoping. 

Odevena u skinny farmerice visokog struka, crnu rolku i toplu parku s krznenom postavom, Jenn je izgledala odlično kao i uvek. Prava zimsko-sportska inspiracija!

Sve bi bilo savršeno da gospođica Lopez nije malo omanula prilikom izbora čizmica - svoj izgled brineta je začinila fantastičnim otvorenim čizmicama s potpisom modne kuće Alaia koje se, nažalost, nikako ne slažu sa outfitom i neodgovaraju vremenskim prilikama u Velikoj jabuci.

Izvor: Cover

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/