Diane je ove godine odnela jedno od najvećih priznanja u svojoj karijeri, nagradu za najbolju glumici na ovogodišnjem Kanskom festivalu, za ulogu u filmu In The Fade, koji lepa Nemica trenutno promoviše upravo u Nemačkoj.

Na premijeri filma održanoj sinoć u Hamburgu, Diane se pojavila u prilično neobičnom izdanju koje od glave do pete potpisuje Vera Wang, a dolazi iz kreatorkine kolekcije za proleće-leto 2018. Haljina iz dva dela isticala se suknjom od mnoštva zlatnih šljokica, dok je gornjim delom dominirao neobičan crni korset.

Efektan korset za dodatak je imao haltere u donjem delu, te naramenice u gornjem, i potpuno je odskako od šljokičave zlatne haljine koja je bila u donjem delu. Spoj ovog futurističkog komada sa klasičnom damskom haljinom u glam maniru, pokazala se kao izuzetno loša kombinacija. Bar za crveni tepih. U nekom modnom editorijalu ovaj komad verovatno izgleda vrlo interesantno i može super da se stilizuje. 

Čitav izgled zaokružen je aksesoarom iz iste kolekcije - crnim kožnim cipelama na platformu, koje zaista zaokružuju izgled, dopunjavajući gornji deo kreacije, ali isto tako ističu nefunkcionalnost ove modne celine u prilici kakva je svečana premijera na crvenom tepihu.

Zaista i najbolji greše.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/