Zvezda serije Desperate Housewives, simpatična Eva Longoria već nekoliko godina unazad domaćin je i organizator humanitarne gale Global Gift Gala koja se održava u nekoliko zemalja sa specijalnim V.I.P. zvanicama.

Ove godine na redu je bila osma gala koja je održana u londonskom hotelu Corinthia Hotel. Naravno, veliku podršku lepoj glumici pravila je njena najbolja prijateljica, britanska dizajnerka Victoria Beckham. 42-godišnja Eva i njena godinu dana starija drugarica na glamurozan event došle su skoro pa usklađene u dva seksi crna odela. S tim da je svaka imala svoju verziju klasičnog kostima.

Victoria Becham se pojavila u sopstvenom strukiranom crnom odelu, strukiranog blejzera i uzanih cigaret pantalona sa štraftom sa strane, koji je sve podsetio na čuveni Le Smoking s potpisom Yves Saint Laurenta iz šezdesetih godina prošlog veka.

Strukiran blejzer sa svilenim reverima upotpunjen je svilenkastom teget bluzom, kraće rolke koja je naglasila eleganciju britanske dizajnerke koja je kompletan look savršeno finiširala polumessy punđom i svetlucavim salonkama koje su se presijavale od šljokica kao disko kugla. 

Eva se za razliku od Vicky zadržala u totalnom all black izdanju opredelivši se za crne pantalone ravnog kroja koje krasi svilenkasti deblji pojas i elegantan crni blejzer ispod kog je obukla jednostavnu crnu bluzu. Mali detalj koji je začinio look bila je bela maramica u džepu, dok se u domenu obuće zgodna Eva opredelila za otvorene crne sandale koje su njenu figuru dodatno izdužile.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/