Uvek fantastična diva Naomi Campbell izgledala je zaista neverovatno u jednom dramatičnom odevnom izdanju. Britanski supermodel je postavio jedan vrlo zanimljiv modni izazov u ponedeljak uveče prilikom posete događaju Glamour Women Of The Year u Njujorku.   

Iako nije više toliko aktuelna u svetu modelinga, manekenka i aktivistkinja dobro zna da pokaže svaki segment poznavanje mode i odevanja, a ovog puta njena stilska formula podrazumevala je miks komplikovanih i jednostavnih komada.

47- godišnja manekenka je izabrala asimetričnu, tufnastu bluzu, V izreza sa karnerima koju je uparila sa crnim pantalonama i čizmama na platformu. 

Kombinacija koja provereno uspeva, po mogućstvu može da bude finiširana jednostavnim aksesoarima kao što je crni čoker i neupadljivi lančići, što je Naomi i uradila. 

U beauty sferi prelepa crnkinja  je briljirala! Izabrala je trendi frizuru - strogi bob sa šiškama i još jednom pokazala kakvu moć transformacije ima! Kada pogledamo njenu frizuru, učini nam se da bi možda trebalo da uvedemo male jesenje izmene po pitanju kose...

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Naomi Campbell:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/