Kao što smo navikli, Melania Trump nastavlja da novim odevnim kombinacijama, dokazuje kako je u istoriji SAD-a ubedljivo najbolje odevena supruga nekog američkog predsednika.

Dobro, druga posle Jackie koju je prosto teško nadmašiti, iako je gospođa Trump na dobrom putu da to možda i uradi. Azijska turneja na kojoj je Melania sa Donaldom, svakako doprineće pohvalama koje lepa Slovenka redovno dobija na račun stila.

Za tri dana koja su iza nas, Melania je uspela da iznese tri savršene kombinacije. Dan pre početka azijske turneje Melania i Donald su posetili Pearl Harbour na Havajima gde su odali počast američkim vojnicima i mornarima koji su poginuli u japanskom bombardovanju 7. decembra 1941.



Za tu priliku prva dama Amerike je nosila midi belu haljinu na preklop koja je istakla njen uski struk. Elegantnu beličastu haljinu Melania je savršeno osvežila i nadogradila crnim tankim kaišem i atraktivnim salonkama sitnog tufnastog crno-belog momenta.



Na put koji će obuhvatiti 12-dnevnu turu prva dama SAD-a je odabrala kaput u kobalt boji s potpisom italijanske kuće Emilio Pucci, dok je nogama imala stileto cipele u istoj electric blue nijansi. Atraktivne salonke krasio je crveni đon koji je otkrio da se iza modela krije Melanijin omiljeni dizajner obuće -  Christian Louboutin.



Za prvu azijsku "stanicu" i posetiju japanskoj prestonici Tokio, Melania se opredelila pametno za neobičan i vrlo upečtaljiv kaput italijanske kuće Fendi, ispod kog je obukla kožnu pensil suknju Hervea Pierrea i njene killer nude štikle Manolo Blahnika.



Melania je prvi dan u Tokiju provela sa Akie Abe, suprugom japanskog premijera koja ju je odvela u Mikimoto Ginza Main Store, luksuzan japanski brend gde su dve dame popile čaj i prisustvovale posebnoj prezentaciji posvećenoj japanskim biserima.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/