Od nje imamo šta da naučimo kada je svakodnevno oblačenje u pitanju i ako se budemo vodili Dakota formulom - jednostavni+statment komadi, neće biti modne greške.

Zvezda filma Fifty Shades of Grey blistala je u tamnijim bojama kada su je paparaci uhvatili kako u četvrtak napušta svoj hotel u Njujorku. Naime, gospođica Johnson je sa kafom u ruci i pogledom sakrivenim ispod oversize tamnih naočara (od kojih se ovih dana ne odvaja), krenula u šetnju po prohladnom vremenu. 

Na jedan zanimljiv način u svoj moderan look, Dakota uvodi vintage elemente (podsetimo se njenog predhodnog izbora - Dakota Johnson pokazala kako pravim izborom aksesoara podižete izgled do maksimuma) i daje im drugačiju stilsku dimenziju koja može biti veoma inspirativna za ljubitelje opuštenih odevnih varijanti. 

Shodno vremenskim prilikama, lepa brineta je svoje basic momente, koje čine farmerice i braon uska majica, finiširala sa tri upečatljiva komada sezone! U pitanju su braonkasta Sies Marjan bunda od astragana do kolena i dvobojne, crno-bele mokasine.

Ravnoteža između "teške" bunde i laganije obuće ostvarena je sa Gucci četvrtastom torbom.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/