Premijera najiščekivanijeg filma godine u kome glumi plejada izvrsnih glumačkih imena održana je sinoć u Londonu. Zvezde najnovije ekranizacije čuvenog romana Agathe Christie "Murder on the Orient Express" doprinele su da londonska premijera filma bude jedna od najglamuroznijih koje smo videli u Royal Albert Hall-u.

Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, Daisy Ridley, Penelope Cruz, Olivia Colman, Judi Dench, Lucy Boynton i naravno režiser i glavni glumac filma Kenneth Branagh, pozdravili su okupljene fanove svima poznate priče koja se dešava u vozu Orijent ekspres na trodnevnom putovanju od Istanbula do Kalea.

Iznenada čuveni voz staje usred ledene noći negde u snežnim smetovima na teritoriji bivše Jugoslavije. U nedođiji, između stanica, okovan tišinom, hladnoćom i belim bespućem, voz postaje savršena pozornica za zločin. 

Najveću pažnju fotografa, gostiju i fanova na premijeri izazvao je killer trio: Michelle, Johhny i Penelope.

Zvezda filmova "Scarface" i "One Fine Day" koja uskoro ulazi u sedmu deceniju blistala je u dugoj metalik haljini, nabranih rukava s dubljim V izrezom i diskretnim šlicem u prednjem delu koji se pobrinuo za seksi momenat prilikom uspona na stepenice do vrha Royal Albert Hall-a. 

Michelle (59), izgledala je sofisticirano i glamurozno finiširajući look sa metalik sandalama na debelu platformu, dok je u beauty segmentu blago uvila kosu, ponela cvetlucave minđuše i svoj make-up ostavila u vrlo umerenoj paleti opredelivši se za nude ruž i blagi bronzani smokey eye momenat.

Naspram nje španska lepotica i supruga Javiera Bardema, prelepa Penelope se opredelila za šljokičavu crno-teget maksi haljinu seksi proreza s leve strane suknje, zatvorenog dekoltea i 3/4 rukava koji su se blago širili u zvono. 

Penelope je glamuroznu haljinu koja se presijavala kao tamna disko kugla u mraku upotpunila srebrnim visećim Swarovski minđušama i crnim sandalama na visoku platformu.

Dok su dame plenile lepotom i sjajnim izborom toalete, najomiljeniji pirat na svetu Johnny Depp (54) je pažnju izazvao moćnim izdanjem. Depp koji u filmu glumi misterioznog Samuela Ratchetta za premijeru je odabrao tradicionalano crno polusjajno odelo ispod kog je poneo belu košulju.

Dva detalja su doprinela da Deppovo izdanje se nekako izdvoji od ostatka muške ekipe: njegovi stilizovani brkovi i kravata koja je ležerno samo prebačena oko vrata za taj undone momenat.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/