Prelepu glumicu u poslednje vreme viđamo češće u javnosti i skoro bez izuzetka je sa svojom decom. Tako je bilo i krajem sedmice kada je sa mališanima šetala ulicama Los Anđelesa u kombinaciji koja je dosledna njenom stilskom opisu, ali koji odaju skroz drugačiji utisak. 

Za trenutak, a iskreno se nadamo i duže, bivša žena Breda Pitta je rekla zbogom dugim crnim haljinama, oversize džemperima, jednoličnim kaputima i ravnoj ili neprimetnoj obući. Za losanđelesko street izdanje Angelina je prošetala crnu haljinu na bretele do kolena, ogrnula se sivim šalom i ceo izgled podigla, zahvaljujući trendi čizmama, na zavodljiviji nivo. 

Izbor obuće, čizmice na štiklu do kolena su za zvaku pohvalu i spadaju u classy komad idealan za hladnije vreme. Ne samo da mogu dobro da idu uz haljine i midi suknje, nego su idelane uz uske farmerice ili pantalone i zahvaljujući njima garantujemo da ćete izgledati zavodljivije što nam je i glumica demonstrirala.  

Zvezda filma Salt nastavlja sa korišćenjem jednostavnih aksesoara - tašna sa nitnama i četvrtaste naočare, dok u beauty sferi ostaje verna prirodnom izgledu bez šminke i posebno stilizovane kose.

Možemo da konstatujemo kako posle dužeg vremena Angie izgleda dosta lepše i svežije. Rekli bismo da polako nastavlja da ide napred i po pitanju životnih okolnosti, ali i stila koji deluje više seksi i dopadljivije. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Angelina Jolie:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/