Španska kraljica prisustvovala je ceremoniji dodele nagrada Rey Jaime u Valensiji i tom prilikom odpredelila se za haljinu koju potpisuje njen omiljen španski dizajner Felipe Varela, te  jednostavnim odevnim jezikom objasnila zašto je ikona stila. 

U biti njenog stila postoje određene sekvence koje se ponavljaju - najčešće bira dizajnere sa španskog govornog područija, jednostavnije komade, ne eksperimentiše sa šminkom i uvek ima jedan kraljevski odnos prema svemu tome.

Na jedinstven način Letizia zna da ponese sve tako dobro i zato je, pa dozvolite nam da budemo i malo pristrasni, volimo. 

Njena kombinacija namenjena za posetu Valensiji sastojala se od bele poslovne tvid haljine na kopčanje sa džepovima na kukovima. 

Bivša novinarka je naglasila ramena puf rukavima, ali je i istakla struk širokim srebrnim kaišem. Njemu u prilog idu i Magrit salonke istog materijala i boje - fantastična korespodencija sa crnim dugmićima haljine. Elegancija u punom smislu te reči! 

Belo-crni-srebrni ansambl upotunjen je sa Felipe Prieto pismo-tašnom, puštenom kosom i minimalnom šminkom. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/